Kontorvask

Vi hjelper bedrifter med å holde kontorene rene – høy kvalitet og lave priser.

Vi tilbyr kontorvask i Oslo,

Romerike og omegn

Vi er et rutinert renholdsselskap som tilbyr rengjøring av kontorer etter høyeste standard, og som opererer med en rimelig og konkurransedyktig pris. Etter avtale kan vi tilby skreddersydde løsninger for kontorer eller bedriftslokaler – vi organiserer oppdragene på best mulig måte for deg; det kan være enten før, etter eller under bedriftens arbeidstider. Hvis du velger under bedriftens arbeidstider har vi gode rutiner på hvordan oppgavene skal utføres slik at dette ikke blir en forstyrrende faktor for dine ansatte. Vi setter opp rengjøringsfrekvensen basert på dine behov, og vi kan også tilby tilpassende oppgavestrukturer slik at du sparer penger, og vi arbeider mest mulig effektivt. Ta kontakt i dag for en gratis befaring.

Hvorfor bruke et renholdsselskap?

Å holde arbeidsplassen ren er viktig av en rekke grunner. Først og fremst er hygiene for ansatte ekstremt viktig – flere undersøkelser har bevist at en ren arbeidsplass øker trivsel og den positive stemningen blant ansatte, og av helsemessige grunner er det helseforebyggende med bedre luftkvalitet i rommene. Det kan også bidra til mindre sykdom, som igjen resulterer i et bedre arbeidsmiljø og en mer lønnsom bedrift.

En like viktig grunn er førsteinntrykket selskapet gir nye ansatte, samarbeidspartnere og andre besøkende – rene lokaler bidrar til en bedre generell oppfatning av bedriften. Renholdsstandarden sier noe om kvaliteten som du vil at skal forbindes med bedriften.

Som profesjonelle renholdere vet vi nøyaktig hvordan vi skal hjelpe deg med disse to punktene ved å holde lokalene støvfrie og av høy standard som vi opprettholder over tid. Alle våre produkter er miljøvennlige og helsefremmende.

Hvorfor velge oss fremfor andre?

Det er ingen tvil om at vi jobber i et konkurransepreget marked hvor alle er opptatt av å være best, eller fremstå som å være best. For å kunne gi forsikringer om at vi er blant de beste tør vi derfor å tilby fornøydhetsgaranti som legger ansvaret over på oss ved å sørge for at kvaliteten er av høyeste standard til en hver tid, og hvor vi påtar oss ansvaret ved å løse problemer uten noen spørsmål ved eventuelle uenigheter eller klager. Via vår skreddersydde løsninger er vi tilpasningsdyktige og er raske med å tilpasse oss hvis behov skulle endre seg underveis.