Trappevask

For borettslag, privatpersoner, og bedrifter.

Trappevask i Oslo, Romerike og omegn

Vårt team består av profesjonelle og rutinerte renholdere hvor vi tilbyr et spekter av renholdtjenester, blant annet trappevask.

Borettslag er en av våre spesialiteter, men vi utfører gjerne oppdrag for privatpersoner og bedrifter også, og vi gir garanti om høy kvalitet og punktlighet til jobben vi gjør.

Ingen jobb er for stor eller for liten for oss – vi er en gjeng med positive mennesker som arbeider på en positiv og systematisk måte, og sikrer kvalitet gjennom gode rutiner, god kommunikasjon og tilpasningsdyktighet.

Trappevask for sameier og borettslag

Ofte opplever vi at trappevask kan skape uenigheter og konflikter i sameier og borettslag, og ved å ansatte et profesjonelt selskap kan dette raskt bli unngått. Det gir også forsikringer om at jobben blir gjort skikkelig hver eneste gang.

De fleste opplever også økt trivsel når de kommer hjem til rene ganger og trapper, og det er en mindre ting å tenke på når man har hatt en lang dag på jobb eller at man ikke har kroppen til å påta seg slike oppgaver lenger. Ved å benytte seg av oss blir alt mye enklere, og det trenger heller ikke å sprenge sparegrisen.

Trappevask for bedrifter

Ofte er trappen og inngangspartiet noe av det første vi ser når vi besøker en bedrift – ved å holde dette området skinnende rent vil det bidra til et førsteinntrykk for nye ansatte, samarbeidspartnere og andre besøkende. Det er også viktig for den generelle trivselen og helsen blant de ansatte.

Trappevask pris – Oslo, Romerike og omegn

Prisen avhenger helt på hvor ofte det skal vaskes og hvor stort arealet, men vi skreddersyr en løsning som passer deg perfekt med tanke på behov og budsjett. Det skal ikke være nødvendig å sprenge sparegrisen for å ansette profesjonelle til å gjøre jobben – ingen oppdrag er for store eller for små. Kontakt oss i dag for en gratis befaring eller for å få et prisoverslag.